Casus begeleiden

Heb je een casus van een medewerker waar (vermoedelijk) sprake is van overmatig gebruik? Wij helpen je verder. We staan de persoon in kwestie bij en geven de werkgever grip op het traject. Als ervaringsdeskundigen zijn we wegwijs in hulpverlening en begrijpen we gebruikers als geen ander. Dat maakt ons een unieke en waardevolle gesprekspartner.

Helpdesk: gratis advies

Plan zelf een kosteloos adviesgesprek in van 15 minuten met onze experts. Over hoe je overmatig gebruik aanpakt, of je vermoeden klopt, hoe je beleid opbouwt.

“Gebruik bespreekbaar maken en aanpakken is een vak apart. Ons vak”

Gebruik bespreekbaar maken

Voordat je kunt beginnen met hulp organiseren, moet het probleem eerst op tafel komen. Wij geven je tips hoe je dat aanpakt. Als ex-gebruikers hebben wij meer impact.

Maak gebruik bespreekbaar >

Medewerker begeleiden

Snelle toegang tot de juiste zorg, coaching, terugvalpreventie, er zijn meerdere mogelijkheden om de medewerker bij te staan. Onze experts verzorgen het allemaal.

Organiseer professionele hulp >

Werkgever begeleiden

Als werkgever wil je grip op het traject. Je wilt weten hoe je je kunt opstellen, wat wijsheid is inzake re-integratie en wat je juridische opties eigenlijk zijn. Wij staan je bij met raad en daad.

Correct en zakelijk opstellen >

Realistisch resultaat

Re-integratie kan in de oude functie plaatsvinden of elders bij dezelfde werkgever. Maar het is ook denkbaar dat je uit elkaar gaat. Daar zijn we vanaf het begin helder over.

Werken aan resultaat >

Bijscholing casemanagers

Een interactieve training over het herkennen en bespreekbaar maken van gebruik. Over grip houden en werken aan een oplossing. Met gesprekstechnieken en praktische tips. In samenwerking met CS-Opleidingen.

Meer informatie >